Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

WIL JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Lindenhoff is een familiebedrijf in Baambrugge. We zijn met een boerderij gestart en inmiddels uitgegroeid tot meerdere bedrijven die producten met smaak verkopen aan horeca & consument. Samen hard werken, dierenwelzijn, goede en traceerbare voeding, authentieke rassen en kwaliteit zijn voor ons erg belangrijk. Wij zijn een waarde gedreven en ondernemend bedrijf. Dit betekent dat er met regelmaat ruimte is voor nieuwe activiteiten zolang dit aansluit bij onze visie: mensen laten genieten van goed geproduceerde producten met authentieke smaak.

vacature Lindenhoff Marché

Oproepkracht zaterdag

09.00-18.00

LINDENHOFF CONSUMENTEN ZOEKT PER DIRECT zaterdagkracht (oproep) voor de boerderijwinkel Per direct zijn we hard opzoek naar versterking van ons team op za- terdag (maar ook op de andere dagen dat we open zijn is er met regelmaat verster- king nodig). Onze missie is om samen met jou zoveel mogelijk mensen te laten genie- ten van goed geproduceerd producten met authentieke smaak – zoals de natuur het bedoelt hoeft!

Ben jij minimaal 16 jaar, klantvriendelijk en zoek jij naar leuk en interessant werk voor de zaterdag? Vind je het niet erg om op tijd je bed uit te komen en in een gekoelde ruimte of buiten te werken? Werk jij secuur, ben je leergierig en proactief en schrik je niet terug van hard werken? Zit gastvrijheid en vrolijkheid in je bloed? Heb je al werkervaring in een winkel en/of een grote passie van eten? Dan zijn wij opzoek naar jou!


vacature Lindenhoff Marché

Stagiair(e)

minimaal 6 maanden, en 4 dagen in de week

We zijn hard op zoek naar een enthousiaste, hongerige stagiair(e) voor het Lindenhoff Marché team. Onze missie is om samen met jou zoveel mogelijk mensen te laten genieten van goed geproduceerde producten met authentieke smaak. Ieder product in ons assortiment is geselecteerd omdat het de best smakende is in zijn soort.

Voor de Marché (boederijwinkel) zijn wij op zoek naar iemand die met plezier, gevoel voor service en oog voor detail de winkel het Marché team ondersteunt – Een echte allrounder!Tijdens deze stage leer jij meer over het vakmanschap en passie van de boeren, slagers, kaasmeesters, groentemannen, (top)chefs en natuurlijk onze mooie producten. Je krijgt een kijkje in de keuken van de mooiste foodwinkel van Nederland! Jij krijgt direct zin om aan de slag te gaan. Jij zorgt dat de winkel er piekfijn uitziet, je mag nieuwe producten lanceren in de winkel, je krijgt energie van het organiseren van een events, je ondersteunt de chef met administratieve taken en gaat helpen om ’t seizoen in de winkel mooi terug te laten komen. Dit is jouw kans om meer te leren over het runnen van een succesvol bedrijf in de retail!


OPEN SOLLICITATIES ZIJN ALTIJD WELKOM!

Stuur je CV en geef daarbij duidelijk aan wat voor soort baan het best bij jou past. Stuur je mail naar medewerkers@lindenhoff.nl

“WERKEN IN EEN BEDRIJF MET PASSIE ALS KERNWAARDE”

– Hadewych Kleipool

Wil jij ons team versterken?

Wil jij ons team versterken?

Lindenhoff werkt samen met het Europees Sociaal Fonds aan de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Het project “Met Aandacht en Met Elkaar” verbetert de werkplek en verbreedt de vaardigheden van de medewerkers.

LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten