Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

AUTHENTIEKE SMAAK

Ieder product in ons assortiment is geselecteerd omdat het de best smakende is in zijn soort. Onze ervaring en overtuiging stellen dat die beste smaak altijd voortkomt uit productiemethoden die dicht bij de natuur blijven en waarin het welzijn van mens, dier en aarde centraal staat. De beste smaak is daardoor ook altijd smaak zoals de natuur het bedoeld heeft: authentieke smaak. In onze webwinkel kunt u kiezen uit meer dan 900 prachtige producten; vlees van eigen boerderij, groenten en fruit van de volle grond, wijnen en boerenkazen maar ook, chocolade van chocolatier van Soest, brood van Menno en nog veel meer. Eigenlijk vindt u bij ons alles vinden wat u nodig heeft voor een heerlijke maaltijd met vrienden en familie! Door in onze webwinkel te bestellen kunt u thuis genieten van onze producten. Of u kunt langskomen bij onze Marché in Baambrugge waar u onze producten kunt voelen, ruiken en proeven, en onze dieren kunt bezoeken op de boerderij. Omdat we alles zo vers mogelijk bij u bezorgen verpakken we niets voor. Uw bestelling wordt dus echt op maat gemaakt. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst snijden de slagers het vlees speciaal voor u af, en onze kaasmeesters en groentemannen selecteren dagelijks de mooiste producten. Vervolgens worden alle producten zorgvuldig ingepakt en gekoeld bij u thuisbezorgd.

Authentieke smaak

FAMILIE TE VOORTWIS

Wat in 1989 als hobby begon, is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 100 gepassioneerde medewerkers en veel bevriende boeren, tuinders, telers en topchefs waar Lindenhoff nauw en graag mee samenwerkt. Ben en Ria te Voortwis begonnen ruim 30 jaar geleden op de boerderij met het produceren van groente en vlees van authentieke Franse rassen voor eigen gebruik. De vraag naar hun smaakvolle producten groeide snel boven de kleine klantenkring van buren uit. Ook chefs die op zoek waren naar de beste kwaliteit vlees wisten de producten van Ben en Ria te vinden. Al snel waren topchefs als Robert Kranenborg en John Fagel regelmatig geziene gasten bij Lindenhoff.

De volgende generatie

Lindenhoff is inmiddels overgedragen aan de volgende generatie; broers Willem en Berend te Voortwis houden zich bezig met de dagelijkse gang van zaken op Lindenhoff, terwijl Dirco en zijn vrouw Joëlle te Voortwis de boerderij hebben overgenomen. Daarnaast bestaat Lindenhoff uit een team gepassioneerde slagers, kaasmeesters, groentemannen en chauffeurs die iedere dag hard werken om de Lindenhoff kwaliteit en visie in stand te houden. Tegenwoordig leveren we aan meer dan 500 restaurants door heel Nederland, werken we nauw samen met Nederlands beste chefs en kunt u via onze webwinkel en Marché ook thuis genieten van onze producten!

Gasconne koeien

DICHT BIJ DE NATUUR

We werken zo nauw mogelijk samen met de natuur. Dit betekent, dat wij zo duurzaam mogelijk produceren, met respect voor de loop der seizoenen en aandacht voor plant en dier. Dit geldt ook voor de boeren, telers en producenten waar we mee samenwerken. Samen selecteren we producten op hun authentiek smaak, zoals de natuur die bedoeld heeft. Vlees smaakt het best als dieren een goed leven hebben gehad. Daarom voeren wij onze runderen en varkens op stal een zorgvuldig samengesteld biodivers dieet, en zorgen we voor een grote biodiversiteit in onze grasweides.

COMFORTABEL LEVEN

Daarnaast bieden we onze dieren een comfortabele leefomgeving met voldoende ruimte, daglicht en uitloop naar buiten. In de zomer grazen onze dieren zoveel mogelijk buiten. Ook hebben we in 2011 als eerste ter wereld een goed doorlichte ‘koeientuin’ gebouwd, waar de runderen heerlijk in de beschutting van inpandige bomen kunnen staan. Als het vlees van zulke dieren dan ook nog van kop tot staart verwerkt wordt door gedreven vakmensen, dan kan het niet anders dan dat je uiteindelijk een heerlijk product in handen krijgt.

Herfst groentes
Borrel plank met lekkere rode wijn

OORSPRONKELIJKE RASSEN

Ons groente en fruit wordt geteeld en geselecteerd vanuit de gedachte dat planten deel uitmaken van een perfect functionerende natuurlijke keten, en dat de mens daar niet zoveel aan toe te voegen heeft. Wij en onze partners kiezen daarom zoveel mogelijk voor oorspronkelijke rassen, die in staat zijn in een gesloten ecosysteem te functioneren. Zulke gewassen worden vooral verbouwd in de volle grond, waaruit ze volop mineralen en biotische voedingsstoffen kunnen opnemen. Vervolgens vindt de oogst plaats in het seizoen dat de vrucht of groente op zijn best is en dus ook de beste smaak heeft!

DE KAASKAMERS

Bij Lindenhoff maken we zelf geen kazen, maar we werken samen met een netwerk van kleine Europese kaasboeren die een passie voor ambachtelijk produceren delen en net als wij de beste smaak als prioriteit hebben. Ook op onze zuivelafdeling vormt authenticiteit de leidraad: de lekkerste en meest gezonde kazen worden bereid met rauwe melk, van dieren die heerlijk in de natuur hebben geleefd en gegeten. Bij onze kaaskamer kunt u terecht voor een ruime selectie van o.a. de mooiste kazen en de lekkerste boerenboters, geproduceerd met oog voor natuur en traditie.

LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten