Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Lindenhoff boerderijwinkel | Welkom bij de Marché

Op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Amsterdam in het pittoreske Baambrugge ligt een bijzondere plek verscholen; de Lindenhoff Marché! In onze boerenmarkt bent u welkom van donderdag t/m zaterdag voor de mooiste authentieke producten rechtstreeks van de boerderij. Kom langs en ontdek de lekkerste producten van het seizoen, laat uw vlees vers afsnijden door onze slagers, proef de selectie boerenkazen van de Kaasmeester, neem een kijkje op de boerderij en geniet van een kop koffie met huisgemaakte taart in onze Tuinkamer.

OPENINGSTIJDEN MARCHÉ

Wij zijn geopend op:
Donderdag 09.30 – 17.30
Vrijdag 09.30 – 17.30
Zaterdag 09.30 – 16.30

LET OP DE MARCHÉ IS GESLOTEN OP
Donderdag 9 mei (Hemelvaart)/p>

ADRES MARCHÉ

Rijksstraatweg 21
1396 JC Baambrugge
+31 (0)294 29 10 71
marche@lindenhoff.nl

landwinkel baambrugge
boerderijwinkel Lindenhoff Marché
huisgemaakte taart

DE SLAGERIJ MET SLAGER BERT

Bent u op zoek naar een gerijpte côte de boeuf van 1,5 kilo, een ons gehakt, Gasconne hamburgers, een hele lamsbout of huisgemaakte verse worsten? In onze slagerij bieden wij een ruim assortiment vlees aan van onze eigen rustieke Gasconne runderen en varkens, Simmentaler runderen, Baambrugse Biggen en Kamper lammeren. Onze slagers snijden het vlees vers voor u af op het gewenste gewicht.

THUIS GENIETEN

Ook minder courante delen van het dier, zoals het hart, oren en botten zijn bij ons te verkrijgen. In de herfst en winter bieden we ook een uitgebreid wildassortiment en het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor de lekkerste boerderijkippen. Onze slagers geven graag tips over de bereiding, zodat u thuis kunt genieten van het perfecte stukje vlees!

delicatessen
slager baambrugge abcoude

DE FAVORIETEN VAN BERT

Delicious cheeses, game and mushrooms — discover our season selection.

DE KAASKAMER MET RICHARD

Als u onze kaascel binnenloopt ziet u een breed scala aan boerenkazen; zowel nationaal als internationaal. De kazen zijn zorgvuldig geselecteerd op de beste smaak en zijn afkomstig van kaasboeren die met passie ambachtelijk de kazen produceren met oog voor natuur en traditie. Voor onze zuivelselectie zoekt onze Kaasmeester in Nederland of elders in Europa zoveel mogelijk naar rauwmelkse producten, die we rechtstreeks van de boer halen en zelf rijpen in onze kaaskamers.

GEPASSIONEERDE KAASSELECTIE

Carmen geeft met liefde advies en helpt u graag met het samenstellen van het perfecte kaasplateau voor elke gelegenheid uit een ruime selectie van de mooiste kazen geproduceerd. Naast een breed assortiment kazen hebben wij een mooi aanbod in zuivelproducten; boerenmelk, kwark, slagroom, verse yoghurt, boerenboter, mayonaise en Freiland eieren

delicatesse
kaas kazen

DE FAVORIETEN VAN CARMEN

Verrukkelijke seizoenskazen en natuurlijk

SEIZOENSGROENTEN EN FRUIT

Wanneer u onze Marché binnenloopt valt uw blik direct op de zorgvuldig geselecteerde seizoensgroenten en fruit en verse kruiden van oorspronkelijke rassen. Onze groenten worden, wanneer mogelijk, in de volle grond verbouwd door klein-schalige boeren en tuinders uit Europa die zich inzetten voor biodiversiteit en de natuur zoveel mogelijk haar gang laten gaan.

OOGSTEN EN SMAAK

Dit houdt in dat ze zich door het seizoen laten sturen, en hun gewassen pas oogsten als deze aangeven dat de tijd daar rijp voor is – op deze manier krijgen de producten de kans zich optimaal te ontwikkelen en smaken ze op hun best.Laat u inspireren en adviseren door het mooie aanbod van oorspronkelijke rassen in onze Marché.

verse groenten
verse groentes

LINDENHOFF OP DE ZUIDERMARKT

Wij zijn trouwens ook te vinden op de ZuiderMRKT in Amsterdam op de Jacob Obrechtstraat. De zuiderMRKT is een kleine, gezellige, wekelijkse buurtmarkt met mooie, kakelverse en zoveel mogelijk biologische producten. Van, voor en door de buurt.Weer of geen weer; de dames staan elke zaterdag samen voor u klaar met een selectie geportioneerd vlees, diverse vleeswaren en wild!

BESTELLEN BIJ ROSA & HANNAH-FLEUR

Wilt u een bestelling plaatsen voor de zuidermarkt dat is natuurlijk mogelijk. Geen probleem. U kunt een mail sturen naar marche@lindenhoff.nl. De zuiderMRKT bevindt zich in Amsterdam Oud-Zuid op het plein op de hoek van de Jacob Obrechtstraat en de Johannes Verhulststraat. Rosa & Hannah-Fleur nemen een mooi assortiment mee van geselecteerd vlees op zaterdag van 9 tot 17 uur!

vergeten groenten
vergeten groentes

NU VOLOP IN 'T SEIZOEN

Heerlijk genieten van producten in ’t seizoen uit de volle grond

ONZE TUINKAMER

Kom langs in de tuinkamer van onze Marché. Hier kunt u terecht voor de lekkerste huisgemaakte taartjes, rijkelijk belegde broodjes en versgemalen koffie van Stooker. We hebben ook een fijne speelweide voor de kids waar je heerlijk aan picknicktafels kunt genieten van de zon. Ook kan er natuurlijk altijd even gekeken worden op de boerderij hoe het met de biggen en koeien gaat!

LUNCHEN OP DE BOERDERIJ

Onze prachtige Tuinkamer is een unieke plek in Baambrugge! Lunchen of dineren op de boerderij met uitzicht op de weilanden waar onze koeien grazen; het is mogelijk! Onze tuinkamer is uitgerust met een professionele keuken, we hebben een Big Green Egg ter beschikking en de kunnen de mooiste producten rechtstreeks van de boerderij leveren.

openingstijden marche lindenhoff
lindenhoff voor jong en oud
LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten